Novosti

ELVI – jedina punionica koju će te ikad trebati

18 rujna, 2020by epunjaci

E.L.V.I. Četiri slova koja pojedinačno nemaju ogromno značenje, ali zajedno, u ovom rasporedu predstavljaju sinonim punionice za budućnost, odnosno jedine AC punionice koju će te ikad trebati.

Elvi je nadogradiv:

Baterije električnih vozila napreduju svakim danom, uz veći domet zahtijevaju i  veće razine punjenja po novom modelu. Kao rezultat toga, mnogim će vozačima električnih vozila trebati promjena ili nadogradnja njihove lokalne infrastrukture punjenja u sljedećim godinama. Ne s Elvijem. Elvi je dizajniran za sadašnje i buduće generacije električnih automobila.

Jedinstveni trodijelni (WALLDOCK stanica, jedinica napajanja, kabel) click-on modularni dizajn dopušta punionici da raste s vama i vašim električnim ljubimcem. Kako? Jednostavnom nadogradnjom modularnih dijelova (jedinice napajanja i kabela) dobivate kompletno „novu“ punionicu uz značajnu uštedu vašeg novca bez stvarne potrebe za kupnjom druge punionice.

Potpuno povezan, interoperabilan, pametan:

Elvi utjelovljuje sve najnovije trendove u industriji punjenja električnih automobila. Poput BusinessLinea, podržava ugradnju Dynamic load balancing sustava koji se brine za optimalnu distribuciju dostupne snage prema svakom vozilu i sprečava da Vaša punionica potroši više energije od kapaciteta Vašeg objekta ili parkirališta. Spajanjem na sustav upravljanja, Elvi omogućuje praćenje ciklusa punjenja izravno na Vašem dlanu.  Također, uređaj možete konfigurirati da radi u plug&play modelu bez potrebe za autentifikacijom ili da ju autorizirate uz pomoć RFID kartice ili privjeska koji su dio standardne opreme koju dobijete kupnjom uređaja.

Za klijente koji uz električni automobil posjeduju i vlastiti (T2T1 ili T2T2) kabel za punjenje, odnosno vlasnicima ugostiteljskih objekata (restorana, hotela, apartmana, kuća za odmor) koji svoju ponudu žele obogatiti i punionicom za električne automobile, Elvi nudi Socket model koji dolazi bez integriranog kabela, odnosno s Tip 2 utičnicom koja je standard za sve javne punionice u EU. Sama punionica je spremna pružati do 22 KW te je kabel taj koji ograničava izlaznu snagu što ju čini idealnim izborom za sve one koji razmišljaju u tom smjeru.

#epunjaci #buducnostjeelektricna

 

 

 

 

 

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Novi podaci studije: Koliko dugo traju baterije električnih automobila?
Novi podaci studije: Koliko dugo traju baterije električnih automobila?
Kupujete rabljeni Tesla, Ford, Hyundai ili neki drugi rabljeni EV? Vjerojatno vas zanima stanje i ispravnost visokonaponske baterije automobila. Trajanje baterije veliko je pitanje za kupce rabljenih električnih vozila i to s dobrim razlogom. Litij-ionske baterije su skupa crna kutija – mogu biti i do 30-50% vrijednosti električnog automobila, ali ih je vrlo teško procijeniti....

Izrada web stranica – NymphByte