DC HYPERBRZI PUNJAČI

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/Kempower-station-charger-640x853.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/tsglogosmall.png

DC BRZI PUNJAČI OD 50 kW do 650 kWPRIMJENE

Brzi, fleksibilni i pouzdani. Naši DC punjači postavljaju potpuno nove standarde za brze punjače. Naši DC punjači su jednostavni za upotrebu i održavanje te su zbog toga primjenjivi svugdje i za svaki električni automobil. Dodatno, njihove „pametne funkcije“ i mogućnosti upravljanja stanicama osigurati će Vam efikasno i optimalno korištenje stanica. Brze, fleksibilne i pouzdane, DC stanice postavljaju nove standarde za punjenje električnih automobila. Zahvaljujući „pametnim“ funkcijama omogućuju automatsku naplatu, identifikaciju i spajanje na sustav upravljanja.
Nudimo i modularne sustave punionica koji Vam pružaju najmodernije riješenje sa manjim CAPEX troškovima te Vam omogućuju naknadno povećanje snage samih punionica kao i nadogradnju broja mjesta za punjenje po znatno nižim troškovima nego novim ulaganjem u cijeli sustav punjenja.
POSAO
Omogućite Vašim fleet vozilima da se nadopune za manje od pola sata vremena i nastave svoj posao.
POSLOVNA I JAVNA PARKIRALIŠTA
Dodatne usluge punjenja na postojećim retail objektima. Omogućite si dodatni izvor prihoda.
PUNJENJE NA TRANZITNIM LOKACIJAMA
Kada je važno brzo se napuniti i nastaviti putovanje potrebno je DC super brzo punjenje – već za 15tak minuta vozilo se znatno nadopuni (ovisno o modelu vozila i onboard chargeru koje ima).
TURISTIČKI OBJEKTI
Gostima omogućite uslugu punjenja te super brzim punjenjem privucite vozače EV-a koji dolaze samo gdje se mogu i puniti.
JAVNE POVRŠINE
Ovi robusni i kvalitetno izrađeni punjači otporni su na vremenske uvijete i na vandalizam, a za kratko vrijeme nadopune svako vozilo.
PUNJENJE U TRGOVAČKIM CENTRIMA
Ponudite dodatnu uslugu i privucite u svoj shoping cetar vozače EV-a.
PUNJENJE NA BENZINSKIM POSTAJAMA
Omogućite si dodatan izvor zarade postavljanjem punionice za EV kroz zaradu od punjenja i dodatnih usluga. Brzina ovih punionica omogućava klijentu da se već sa 10 do 20 minuta nadopuni dovoljno da može nastaviti putovanje.

Funkcionalnosti

Snaga punjenja
Od 50 do 650 kW DC što omogućuje znatno brže punjenje u odnosu na AC i DC punjače do 50 kW.
Sigurnost
Svi naši DC uređaji pružaju nadstrujnu zaštitu i zaštitu od diferencijalne struje (RCDB i MCB) te najmanje IP54 i IK10 standarde.
SMART upravljanje
Ovi DC uređaji imaju integrirane RFID čitače, 4G modem, MID metar, touchscreen te naravno OCPP protokol za automatsku naplatu i upravljanje nad punionicom.
Primamljiv dizajn
Moderno dizajnirani uređaji nude i ekran osjetljiv na dodir sa jasnim uputama i informacijama o statusu punjenja, ugrađeno svjetlo kao i dizajn koji omogućuje pristup i invalidima. Kod nadogradnje sustava, također se vodilo računa o estetici.

Brendovi sa kojima radimo

Circontrol_Logo
Kempower_charging
power-electronics-sl-logo
ABB_logo
evbox_logo
hypercharger

Naši proizvodi

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/alpitronic-ladestation-charging-station-2022-01-min.png

Alpitronic HYC 150 i HYC 300

Zamišljen kao modularan uređaj koji mami poglede zbog svog modernog dizajna i veoma lakog upravljanja, gdje se vodilo računa o svim potrebama korisnika. Može se instalirati i na javnim mjestima (trgovački centri, zračne luke, javni prostor…) ali i na privatnim lokacijama (tvrtke s flotom električnih vozila, taxi stajališta…) gdje je potrebno brzo napuniti vozilo i nastaviti putovanje za manje od pola sata. Modularna tehnologija osigurava visoki uptime, ukoliko jedan modul otkaže, ostali moduli nastavljaju punjenje. Punionica omogućava istovremeno punjenje 2 vozila (CCS i CHAdeMO), dok mu modularna arhitektura omogućuje skaliranje punjenja (npr. od 75kW i 150kW) te pruža izvrsno rješenje sa sadašnjim i budućim vozilima. Jedinstveni koncept brige za konektore pomoću značajke zaključavanja kabela, i pametnog sustava kabliranja unutar uređaja te jednostavna nadogradnja modula u budućnosti omogućava lako projektiranje. Napravite pripremu za 4 modula, a u početku koristite samo 1 ili 2.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/Kempower-Power-modul-izvana.png

KEMPOWER JEDINICA ZA NAPAJANJE snage do 600 kW i mogućnost napajanja do 8 satelita sa jedinicom

Kempower jedinica za napajanje (CPU) je modularni i nadogradivi kabinet za električne aute, električna komercijalna vozila (kombije, buseve i kamione) te teška radna vozila. Podatna je i za instalaciju u marinama i lukama. Jedan CPU je snage od 50 do 200 kW te je moguće kombinirati do 3 kabineta što daje snagu do 600 kW. Kada Vam se pokaže potreba za poširenjem kapaciteta za punjenje lako nadogradite cijeli sustav dodajući još jedan kabinet. Kempower sateliti se mogu dodavati po potrebi, potrebno im je malo prostora pa se mogu instalirati gotovo bilo gdje te imaju integrirani sustav upravljanja kablovima za bezbrižno punjenje. Sustav za punjenje ima mogućnost dinamičkog i statičnog balansiranja snage pa omogućuje znatno manju zakupljenu snagu dok u isto vrijeme nudi maksimalnu snagu na svakom priključku.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/PE-samostojeci-i-pantograf.jpg

PE NB240 kW samostojeća punionica i NB Stanica

Samostojeći modularni punjač snage od 150kW do 240 kW koji uz dodatak jednog satelita može imati i do 5 priključaka za punjenje (4 DC i 1 AC). Uložite u varijantu od 150 kW sa dva priključna DC mjesta za punjenje te naknadno i povoljno povećajte snagu sa dodatnim modulima od 30 kW sve do 240 kW te tada dodajte još jedan satelit te si osigurajte čak do 5 priključaka za punjenje sa jednim sustavom.

Nudimo i NB STANICU snage od 840 kW do čak 1440 kW za najjefikasnije investicije na koju je moguće povezati do 24 simultana priključka, i to dispenzera za automobile ili pantografa za e kamione i e buseve.

Zainteresirani ste?

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Broj registracija novih električnih automobila u Europi nadmašuje dizelska vozila
Broj registracija novih električnih automobila u Europi nadmašuje dizelska vozila
Broj registracija novih električnih automobila prvi je put premašio broj registracija vozila s dizelskim motorom u Europi, navodi Europsko udruženje proizvođača automobila. Između siječnja i listopada u Europskoj uniji registrirano je 1,23 milijuna električnih vozila, u usporedbi s 1,22 milijuna vozila na dizelski pogon. EV-ovi su činili tržišni udio od 14,2% u listopadu, u odnosu...

Izrada web stranica – NymphByte