Savjetovanje i projektiranje

U E-Punjačima, naše godine iskustva u razvoju stranica za punjenje električnih vozila pokazale su nam što je potrebno za uspješan dizajn stranice.

Prije nego što uopće počnete s projektom, trebali biste biti sigurni da u potpunosti razumijete što planirati. Koliko je električnih vozila registrirano u vašem području i obližnjim državama? Kako će to rasti s vremenom? Kako osiguravate da će infrastruktura u koju danas ulažete prihvatiti vozila koja će se pojaviti u budućnosti? Gdje biste trebali postaviti punjače na mjestu? Koja je optimalna razina snage za punjače? Srećom, E-Punjači ima iskusan tim koji vam može pomoći.

1. Koliko će vam električne energije trebati?

Jedan od prvih koraka u implementaciji punjenja EV je osiguravanje dostatne električne energije na lokaciji. Na temelju vaše lokacije i tipa punjenja EV-a koju očekujete, možemo vam pomoći u procjeni i zatražiti vrstu opskrbne usluge i zakupiti količinu energije koju trebate. Upamtite, očekuje se da će prodaja električnih vozila nastaviti rasti, pa čak i ako trenutno ne planirate instalirati veliki broj punjača, možda biste trebali sada uložiti u odgovarajući priključak i podzemnu infrastrukturu kako biste izbjegli potrebu za ponovnim iskapanjem za dodavanje kapaciteta u budućnosti.

2. Koliko prostora imate na raspolaganju za infrastrukturu?

Uz procjenu vaših električnih potreba, trebali biste razmotriti količinu prostora koji imate na raspolaganju na svojoj lokaciji i gdje je taj prostor u odnosu na drugu infrastrukturu. Dok se prilagođavate kako bi opskrbljivali energijom cijeli novi skup vozača, razmislite o tome gdje ćete postaviti nove energetske ormare, stanice za punjenje i novu trafostanicu ako je potrebna. Možemo vam pomoći kod vašeg planiranja na razini lokacije, odabira lokacije i upravljanja raspoloživim prostorom.

3. Kako mogu olakšati pronalaženje i korištenje svojih punjača?

Dobro osvjetljenje i znakovi važni su čimbenici za mjesta punjenja. Vozači radije staju na lokacije gdje imaju ugodno, natkriveno mjesto za provesti vrijeme punjenja, i po mogućnosti konzumirati napitak ili hranu. Razmislite o postavljanju zaštitnih elemenata za svoju opremu kao što su zaštitne barijere, zaštitni rubnjaci i videonadzor. Razmislite o mogućnosti parkiranja na vašoj lokaciji u odnosu na zaokretne putanje raznih električnih vozila. Naš tim ima puno iskustva i može vam pomoći u donošenju najbolje odluke.

4. Kako ćete opsluživati gospodarska i putnička vozila?

Usvajanje električnih vozila skokovito raste u putničkim i gospodarskim vozilima. Kako veća električna vozila posjećuju vašu lokaciju, razmislite želite li dopustiti vozilima svih vrsta pristup stanicama za punjenje električnih vozila. Način na koji konfigurirate svoju stranicu ovisit će o tome koje vrste vozila želite puniti i gdje se nalaze priključci za punjenje. Za većinu osobnih vozila najpoželjnija konfiguracija je jednostavno povlačenje ili vraćanje na mjesto..

5. Koja će biti vaša sljedeća faza razvoja stranice za brzo punjenje?

Do sada možda imate dobar osjećaj kako želite da vaše punjenje izgleda danas — ali što je sa sutra? Imajte na umu da, iako će nova tehnologija omogućiti budućim električnim vozilima da se pune većim brzinama, željeli biste nastaviti podržavati i starija električna vozila. Možemo vam pomoći u analizi trendova usvajanja električnih vozila u vašem području, kao i u cjelokupnoj procjeni vaših web stranica.

Galerija slika

DC-BRZI
Hyperbrzi
Circontrol-eNEXT-wallbox-na-postolju-plus-auto
EV-Box-front-house-white-car
Lumina-2
Circontrol fleet chargin ili

Zadovoljni kupci

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2017/12/inner_testimonials_01.jpg

You guys were extremely helpful. I can’t thank you enough. Sending the blast to your pilots and getting so many options in return saved me a ton of work and time. Thanks again for everything! Couldn’t have done it without you guys. Service was great, we received contact promptly from 3 suppliers.

JOURNALISTArthur Holcomb

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2017/12/inner_testimonials_02.jpg

My business provides professional wedding media and I was looking for a drone pilot to partner with for aerial videos and photography. I received various quotes and have selected a couple of drone pilots to work with. Very easy process overall, highly recommended to everyone who like quality.

GEOLOGY AGENTRobert Thomson

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2017/12/inner_testimonials_03.jpg

The system worked great. I received calls and emails from several pilots in the area who were professional and helpful. We run a metaliferous mine and required a drone to measure the volume of a large space underground. We received various responses and overall the process was easy and the service was excellent.

REAL ESTATE MANAGERSimon Braxton

Zainteresirani ste?

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Registracije novih automobila: +13,7% u travnju 2024.; baterijski električni 11,9% tržišnog udjela
Registracije novih automobila: +13,7% u travnju 2024.; baterijski električni 11,9% tržišnog udjela
U travnju 2024. tržište automobila Europske unije poraslo je za 13,7%, s ukupno 913.995 novih registracija, potaknuto snažnim rastom na svim glavnim tržištima: Španjolska (+23,1%), Njemačka (+19,8%), Francuska (+10,9%) , i Italija (+7,7%).   Taj se rast dijelom može objasniti činjenicom da su bila dva dana dodatnog sniženja u odnosu na isti mjesec prošle godine,...

Izrada web stranica – NymphByte