PUNJENJE E-BUSEVA

Električna i čista: e-vozila osvajaju ulice. To se jednako odnosi na osobne automobile kao i na putnički i distribucijski prijevoz. Sve više tvrtki pretvara svoje vozne parkove u e-autobuse, e-kamione i e-kombijeve. Budući da se električni pogoni dugoročno isplate zbog svoje posebne ekološke prihvatljivosti i isplativosti.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/e-kamion.png

Provjerite našu ponudu najmodernijih modularnih sustava za punjenje e buseva i e kamiona koju ćemo prilagoditi Vašim specifičnim potrebama bez obzira dali se radi o destination chargerima, punjenju preko noći ili pomičnim punjačima.

Preporučeni uređaji

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/Kempower-Power-modul-izvana.png

KEMPOWER JEDINICA ZA NAPAJANJE snage do 600 kW i mogućnost napajanja do 8 satelita sa jedinicom

Kempower jedinica za napajanje (CPU) je modularni i nadogradivi kabinet za električne aute, električna komercijalna vozila (kombije, buseve i kamione) te teška radna vozila. Podatna je i za instalaciju u marinama i lukama. Jedan CPU je snage od 50 do 200 kW te je moguće kombinirati do 3 kabineta što daje snagu do 600 kW. Kada Vam se pokaže potreba za poširenjem kapaciteta za punjenje lako nadogradite cijeli sustav dodajući još jedan kabinet. Kempower sateliti se mogu dodavati po potrebi, potrebno im je malo prostora pa se mogu instalirati gotovo bilo gdje te imaju integrirani sustav upravljanja kablovima za bezbrižno punjenje. Sustav za punjenje ima mogućnost dinamičkog i statičnog balansiranja snage pa omogućuje znatno manju zakupljenu snagu dok u isto vrijeme nudi maksimalnu snagu na svakom priključku.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/PE-samostojeci-i-pantograf.jpg

PE NB240 kW samostojeća punionica i NB Stanica

Samostojeći modularni punjač snage od 150kW do 240 kW koji uz dodatak jednog satelita može imati i do 5 priključaka za punjenje (4 DC i 1 AC). Uložite u varijantu od 150 kW sa dva priključna DC mjesta za punjenje te naknadno i povoljno povećajte snagu sa dodatnim modulima od 30 kW sve do 240 kW te tada dodajte još jedan satelit te si osigurajte čak do 5 priključaka za punjenje sa jednim sustavom.

Nudimo i NB STANICU snage od 840 kW do čak 1440 kW za najjefikasnije investicije na koju je moguće povezati do 24 simultana priključka, i to dispenzera za automobile ili pantografa za e kamione i e buseve.

Zainteresirani ste?

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Novi podaci studije: Koliko dugo traju baterije električnih automobila?
Novi podaci studije: Koliko dugo traju baterije električnih automobila?
Kupujete rabljeni Tesla, Ford, Hyundai ili neki drugi rabljeni EV? Vjerojatno vas zanima stanje i ispravnost visokonaponske baterije automobila. Trajanje baterije veliko je pitanje za kupce rabljenih električnih vozila i to s dobrim razlogom. Litij-ionske baterije su skupa crna kutija – mogu biti i do 30-50% vrijednosti električnog automobila, ali ih je vrlo teško procijeniti....

Izrada web stranica – NymphByte