Zašto odabrati nas

Mi Vam ne nudimo samo punjače, mi Vam nudimo kompletno rješenje i svakodnevno radimo na cilju da budemo najpouzdaniji i najbolji na tržištu. Sa nama mirno spavate, naši uređaji su pouzdani a naša podrška je spremna u svakom trenutku reagirati na eventualne probleme. Mi Vam stvaramo dodatnu vrijednost, sa našim rješenjima možete jednostavno komercijalizirati i naplatiti Vaše punjače te stvoriti dodatnu vrijednost Vašem poslovanju. Pružamo Vam podršku, naši stručnjaci Vam stoje na usluzi u svakoj fazi projekta. U mogućnosti smo pružiti podršku projektantima, instalaterima ili krajnjim korisnicima. Obratite nam se sa povjerenjem.

NAŠE USLUGE

Sa širokim spektrom rješenja koji pokriva sva električna vozila od osobnih automobila do autobusa te od kućnih korisnika do rješenja za flote vozila poput taxi službi ili javnog prijevoza, možemo i za Vas pronaći najbolje i najefikasnije rješenje koje odgovara Vašim osobnim zahtjevima.

Povjerite nam Vaš problem, mi ćemo Vam ponuditi rješenje.

Savjetovanje pri odabiru sustava

Ukoliko niste sigurni koji sustav odabrati, javite nam se sa Vašim zahtjevima i naši stručnjaci će za Vas pronaći najbolje rješenje. Naši uređaji su instalirani na preko 60 000 lokacija diljem Europe i možemo Vam ponuditi svaki sustav, od kućnog do kompletnog gradskog sustava javnih punionica.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/savetovanje.jpg
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/Tehnicka-pomoc-pri-projektiranju.jpg

Tehnička pomoć pri projektiranju

E-punjači usko surađuje sa projektantima elektro sustava i sa elektroinstalaterima diljem regije tako da našim klijentima uvijek možemo izaći u susret savjetom ili konkretnom pomoći oko definiranja cijelog procesa od projektiranja preko instalacije do sustava naplate.

Pomoć u prepoznavanju tržišta

Broj elektro automobila nezaustavljivo raste i to otvara nove poslovne prilike za razne poslovne subjekte  kao što su:

  • Garaže
  • Parkirališta
  • Restorani
  • Hoteli
  • Kampovi
  • Parkovi
  • Trgovački centri
  • Benzinske postaje
  • Drugi poslovni subjekti sa parkingom

Ukoliko na navedenim lokacijama ponudite uslugu punjenja elektro vozila, to Vam može privući nove klijente te pomoći da zadržite postojeće. Treba imati na umu da sve više turista dolazi na našu obalu sa elektro vozilima i da su to uglavnom kupci veće platežne moći i ukoliko im ponudite uslugu punjenja vozila u Vašem apartmanu, hotelu ili restoranu, osiguravate da ti klijenti kod Vas provedu više vremena i samim time  si povećavate promet. Također, lokacija svake punionice je javno dostupna na kartama te si samim time povećavate vidljivost i omogućavate potencijalnim klijentima da Vas lakše pronađu.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/trziste.jpg
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/Personalizirana-rjesenja.jpg

Personalizirana rješenja

Iako na tržištu postoji velik broj standardnih proizvoda, uvijek se može pojaviti neki moment zbog kojeg Vam ni jedno od tih rješenja ne odgovara u potpunosti. Epunjaći za Vas može kreirati unikatno rješenje koje će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe.

Post prodajna podrška

Za sve naše proizvode možemo Vam osigurati kompletnu podršku od održavanja, softverske podrške, nadogradnji i ostalih usluga koje Vam omogućavaju da bezbrižno spavate a Vaše stanice uvijek besprijekorno funkcioniraju.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/Post-prodajna-podrska.jpg
PRIVATNI KORISNICI – PUNJENJE KOD KUĆE
Punjenje automobila kod kuće svakoga dana je postalo standard za gotovo sve vozaće. Naši sustavi posjeduju napredne sigurnosne protokole kako bi punjenje uvijek bilo sigurno i bez štetnih posljedica za Vašu imovinu. Također posjeduju i napredne sustave za optimizaciju potrošnje i zaštite od preopterećenja kako bi u svakom trenutku imali dovoljno energije za sve Vaše ostale potrebe. Možemo Vam ponuditi rješenja kako za potpuno privatna parkirališta poput privatnih garaža ili nadstrešnica, tako i rješenja za punjenja u stambenim zgradama sa više korisnika.
POSLOVNI KORISNICI – PUNJENJE U TVRTKAMA
Epunjači Vam može ponuditi cijeli spektar proizvoda i usluga za punjenje automobila u tvrtkama. Bilo da se radi o punjenju vozila zaposlenika, klijenata ili punjenju tvrtkine flote vozila. Možemo skrojiti sustav prema Vašim potrebama i zahtjevima, tako punjenje može biti sa slobodnim pristupom svim korisnicima ili sa kontroliranim pristupom (npr. RFID karticama) u kojima sustav može izračunati troškove svakog pojedinog korisnika.
PRODAJNI CENTRI – PONUDITE USLUGU PUNJENJA VAŠIM KUPCIMA
Ukoliko ponudite uslugu punjenja električnih vozila Vašim kupcima to može biti izvrsna prilika da privučete nove klijente i zadržite postojeće. Istraživanja su pokazala da kupci koji pune električna vozila na parkiralištima trgovačkih centara provode više vremena u centrima i skloni su više potrošiti u to vrijeme. Naši sustavi punjenja vozila su jednostavni i intuitivni za korištenje i jamče maksimalnu sigurnost za ljude i za vozila.
TURISTIČKE DESTINACIJE – HOTELI, APARTMANI, RESTORANI
Usluga punjenja električnog vozila postaje sve više odlučujući faktor prilikom odabira destinacije za turiste. Porastom broja električnih vozila, mijenjaju se i navike korisnika koji svoju destinaciju za odmor ili lokaciju za pojesti večeru odabiru prema dostupnosti punjača za elektro vozila. Instalacijom stanice za punjenje vozila također povećavate vidljivost svoje lokacije obzirom da se sve lokacije objavljuju na internetskim kartama koje su dostupne svim korisnicima. Rješenja koja Vam možemo ponuditi su jednostavna za ugradnju, korištenje i održavanje te ih možete ugraditi jednostavno i brzo uz vrlo održive troškove.
BENZINSKE POSTAJE – STANICE ZA BRZO PUNJENJE
Na benzinskim postajama je ključno da možete u kratkom roku dopuniti svoje vozilo za nastavak putovanja. Rješenja brzih punjača vozila sa istosmjernom strujom koje Vam mi možemo ponuditi su inovativna i fleksibilna te Vam omogućavaju da jednostavno možete nadograđivati Vaše postojeće sustave. Postojanje brzih punjača na benzinskim postajama također produžuje vrijeme boravka kupaca i veću potražnju za drugim uslugama kao hrana i piće.
JAVNE LOKACIJE – GRADOVI, JAVNA PARKIRALIŠTA
U svijetu elektromobilnosti punionice u gradovima i na javnim parkiralištima imaju ključnu ulogu. Jednostavan pristup infrastrukturi olakšava stanovnicima punjenje i doprinosi lakšoj odluci za kupovinu električnog automobila.Za gradove je iznimno bitna funkcija pametnog punjenja i nadzora nad sustavom punionica. Pametne funkcije omogućavaju jednostavnu integraciju u sustave pametnih gradova te konstantan nadzor nad radom stanica i efikasno upravljanje energijom. Izgradnjom mreže punjača gradovi dobivaju etiketu ekološki osviještene sredine i povećavaju kvalitetu života svojim građanima.
UPRAVLJANJE STANICAMA ZA PUNJENJE
Za većinu korisnika, kvalitetni sustavi upravljanja stanicama su od presudne važnosti. Funkcije poput raspodjele opterećenja, vremenskog ograničenja punjenja, uvida u cikluse punjenja, uvida u potrošnju i status ili automatska naplata troškova su jednostavno neizostavan faktor pri izboru stanice. Kvalitetna podrška i servisna služba su nezaobilazan faktor pri izboru partnera kako bi Vaše stanice radile besprijekorno. E Punjači iznimnu važnost polaže upravo na taj segment poslovanja. Prepustite svoje brige nama i budite sigurni da će Vaše stanice uvijek raditi besprijekorno.
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Novi podaci studije: Koliko dugo traju baterije električnih automobila?
Novi podaci studije: Koliko dugo traju baterije električnih automobila?
Kupujete rabljeni Tesla, Ford, Hyundai ili neki drugi rabljeni EV? Vjerojatno vas zanima stanje i ispravnost visokonaponske baterije automobila. Trajanje baterije veliko je pitanje za kupce rabljenih električnih vozila i to s dobrim razlogom. Litij-ionske baterije su skupa crna kutija – mogu biti i do 30-50% vrijednosti električnog automobila, ali ih je vrlo teško procijeniti....

Izrada web stranica – NymphByte