Novosti

BusinessLine – idealno rješenje koje vam daje apsolutnu slobodu prilagodbe

1 rujna, 2020by epunjaci

Punionica za električne automobile koja je jednostavna za korištenje i upravljanje, energetski efikasna i financijska isplativa, prilagodljivog izgleda, trajna i izdržljiva? Iskoristiva za punjenje kod kuće, u firmi, u sklopu Vašeg ugostiteljskog/turističkog objekta, javnih parkirališta ili šoping centra? Sposobna puniti dva automobila odjednom do 22 kW uz maksimalnu uštedu energije pomoću modula pametnog punjenja?

EVBox BusinessLine je sve to odjednom što ju s razlogom čini najprodavanijom AC punionicom na svijetu.

Iako nam broj do sada ugrađenih BusinessLine punionica u Hrvatskoj i regiji te zadovoljstvo vlasnika/korisnika daje za pravo, za Vas smo se potrudili dokazati ove tvrdnje:

Jednostavna za korištenje i upravljanje?

BusinessLine može raditi u autostart (plug&play) modu, kao stand alone uređaj s autorizacijom RFID karticama ili s mogućnošću spajanja na backoffice gdje možete automatski pratiti i specificirati cikluse punjenja i Vaše troškove. Može biti konfigurirana sa „smart charging“ tehnologijama koje osiguravaju efikasan rad i daljinsko upravljanje.

Efikasna i isplativa?

Uz pomoć „smart charging“ modula (dynamic load balancing, smart queue, hub/satallite konfiguracija) BusinessLine koristi raspoloživi kapacitet napajanja sigurnim balansiranjem potrošnje energije između vaših stanica za punjenje električnih automobila i ostalih uređaja u sklopu objekta gdje je instaliran. Na ovaj način sprječavate preopterećenje i omogućujete brzu isplatu investicije.

Load Balancing sustav se brine za optimalnu distribuciju dostupne snage prema svakom vozilu i sprečava da Vaše stanice potroše više energije od kapaciteta Vašeg objekta ili parkirališta.

Smart Queue sustav automatski svakih 15 minuta provjerava status punjenja svakog vozila i prilagođava punjenje vozilima koja su spojena u tom trenutku.

Hub/Satellite konfiguracija Vam omogućuje spajanje i upravljanje s 20 stanica u clusteru preko jednog modema u upravljačkoj (Hub) stanici. U tom slučaju možete dijeliti dostupnu snagu na više stanica automatski bez ikakve potrebe za dodatnim konfiguracijama pojedinih stanica te znatno uštediti na angažiranoj snazi.

Uz sve to, ako punionicu koristite u sklopu Vašeg ugostiteljskog/turističkog objekta ili šoping centra privlačite novu klijentelu koja garantira isplativost investicije.

Prilagodljiva, trajna i izdržljiva?

BusinessLine punionica je dostupna u šest različitih boja (RAL 6024, 6007, 5017, 7042, 7016, 9016), a možete ju personalizirati i s bojama i naljepnicama Vašeg brenda. U potpunosti je CE certificirana, otporna na vandalizam, visoke/niske temperature i vlagu (IP54, IK10 (EN/IEC 60529).  a njezina robusna i modularna konstrukcija  osigurava jednostavnu ugradnju i održavanje.

EVBOX BusinessLine je idealno rješenje koje vam daje apsolutnu slobodu prilagodbe na koji god način punjenja Vi poželite. Jednostavna je za korištenje i upravljanje, efikasna, prilagodljiva i financijski isplativa. I baš zbog toga je, s ponosom to govorimo, najprodavanija AC punionica na svijetu.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Broj registracija novih električnih automobila u Europi nadmašuje dizelska vozila
Broj registracija novih električnih automobila u Europi nadmašuje dizelska vozila
Broj registracija novih električnih automobila prvi je put premašio broj registracija vozila s dizelskim motorom u Europi, navodi Europsko udruženje proizvođača automobila. Između siječnja i listopada u Europskoj uniji registrirano je 1,23 milijuna električnih vozila, u usporedbi s 1,22 milijuna vozila na dizelski pogon. EV-ovi su činili tržišni udio od 14,2% u listopadu, u odnosu...

Izrada web stranica – NymphByte