AC WALLBOX

Bezbrižno punite na poslu ili kod kuće
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2024/04/wallbox.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/tsglogosmall.png

AC WALLBOXPRIMJENE

Kompaktni uređaji za AC punjenje koji se mogu instalirati na zid ili stup. Obično su snage između 3,7 kW do 22 kW te se razlikuju ovisno o tome što trebate od punjača. Obično imaju i dodatne pametne karakteristike kao što su podešavanje snage punjenja, prikaz stanja punjenja i slično. AC wallbox punjači se smatraju najpraktičnijim načinom punjenja električnih vozila na poslu ili kod kuće.
POSAO
Punjenje za vrijeme radnog vremena.
POSLOVNA PARKIRALIŠTA
Dodatne usluge punjenja na postojećim retail objektima.
PODZEMNE GARAŽE
Pokrivanje velikog broja parkinih mjesta sa EV punjačima.
TURISTIČKI OBJEKTI
Gostima omogućite uslugu punjenja.

Funkcionalnosti

Snaga punjenja
Punjenje preko AC punjača je ograničeno snagom on-board chargera unutar vozila, što je obično 7,4kW (220V, 32A) ili 11kW (400V, 16A), no nailazimo na nekoliko vozila koja se mogu puniti snagom 22kW (400V, 32A). Odabir snage AC punjača dakle ovisi o dostupnoj snazi elektro instalacije i mogućnostima samog vozila.
Sigurnost
Uz pojavu punjenja električnih vozila dolaze nam i novi izazovi vezani za sigurnost na objektu koje nismo imali do sada. Punjač je najčešće najsnažnije električno trošilo koje imamo na objektu i treba mu pristupiti ozbiljno. Naši AC wallboxi dolaze sa integriranim zaštitnim sklopkama RCD-A (fidovke) koji pružaju nadstrujnu zaštitu i zaštitu od diferencijalne struje.
SMART upravljanje
AC wallboxi se mogu naručiti s različim SMART opcijama. Identifikacija korisnika je najčešće korištena opcija. Uz to uređaj se može naručiti s integriranim GPS modemom i spojiti na sustav upravljanja. To nam otvara brojne mogućnosti nadzora, naplate, load balancinga i upravljanja.
Laka montaža
Standardno AC wallboxi se montiraju na vertikalnu plohu, što je najčešće zid ili ograda. No vrlo često se instaliraju i kao samostojeći s montažnim stupom.

Brendovi sa kojima radimo

Circontrol_Logo
Elinta_Charge_Logo
Kempower_charging
power-electronics-sl-logo
ABB_logo
evbox_logo
hypercharger

Naši proizvodi

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/Circontrol-eNEXT-wallbox.jpg

Circontrol eNEXT

Savršeni EV punjač za Vaš digitalni dom ili tvrtku. Dizajniran je za instalaciju vani ili unutra, u privatnim kućama ili na poslu. Bluetooth aplikacija omogućuje autorizaciju bez dodira punjača te zaštitu od ne autoriziranih pokušaja punjenja. Uključuje zaštitu DC 6mA leakage detection te RCBO (RCD Type A + MCB) te je kompatiblan sa BeON senzorom koji balansira potrošnju na cijelom objektu te štiti instalacije. Wallbox ili samostojeći uređaj namontiran na stup ili stalak.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/HomeBox-Slim16.jpg

ELINTA HB SLIM

EV punionica sa svim potrebnim SMART opcijama za kućno, punjenje u firmi, parkingu ili garaži. Omogućuje autorizaciju preko RFID kartica, ima ugrađen MID energetski metar, nudi povezivost pomoću WiFi, Ethernet ili 3G modema te mogućnost spajanja punionice na sustav upravljanja i naplate zahvaljujući OCPP protokolu. Stanica je jednostavna za instalaciju, a nudi dugoročnost i robusnost zahvaljujući kvalitetnoj izradi i komponentama. Kompatibilna je sa senzorom za balansiranje potrošnje cijelog objekta uključujući i Solarne elektrane. Wallbox ili samostojeći uređaj namontiran na INOX stupić.

Zainteresirani ste?

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Registracije novih automobila: +13,7% u travnju 2024.; baterijski električni 11,9% tržišnog udjela
Registracije novih automobila: +13,7% u travnju 2024.; baterijski električni 11,9% tržišnog udjela
U travnju 2024. tržište automobila Europske unije poraslo je za 13,7%, s ukupno 913.995 novih registracija, potaknuto snažnim rastom na svim glavnim tržištima: Španjolska (+23,1%), Njemačka (+19,8%), Francuska (+10,9%) , i Italija (+7,7%).   Taj se rast dijelom može objasniti činjenicom da su bila dva dana dodatnog sniženja u odnosu na isti mjesec prošle godine,...

Izrada web stranica – NymphByte