AC JAVNI PUNJAČI

Najpogodniji punjači za javno i urbano punjenje – savršena kombinacija robusnosti, dizajna i komunikacije.
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/Public.jpg
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/tsglogosmall.png

AC JAVNI PUNJAČI 2x22 kWPRIMJENE

Dvostruki ili jednostruki samostojeći uređaji za AC punjenje. Najčešće snage od 22 kW po svakom priključku, pružaju inteligentne mogućnosti koje olakšavaju korištenje i korisnicima i vlasnicima punionice.
Zahvaljujući „pametnim“ funkcijama omogućuju automatsku naplatu, identifikaciju i spajanje na sustav upravljanja, dok robusan i kvalitetan dizajn osigurava dugotrajnost i otpornost na mehaničke i vremenske prilike.
POSAO
Punjenje za vrijeme radnog vremena.
POSLOVNA I JAVNA PARKIRALIŠTA
Dodatne usluge punjenja na postojećim retail objektima.
PODZEMNE GARAŽE
Pokrivanje velikog broja parkinih mjesta sa EV punjačima.
TURISTIČKI OBJEKTI
Gostima omogućite uslugu punjenja.
JAVNE POVRŠINE
Ovi robusni i kvalitetno izrađeni punjači otporni su na vremenske uvijete i na vandalizam.
PUNJENJE U TRGOVAČKIM CENTRIMA
Ponudite dodatnu uslugu i privucite u svoj shoping cetar vozače EV-a koji će se duže zadržati i više potrošiti.
PUNJENJE NA BENZINSKIM POSTAJAMA
Omogućite si dodatan izvor zarade postavljanjem punionice za EV kroz zaradu od punjenja i dodatnih usluga dok kupac čeka da mu se vozilo napuni.

Funkcionalnosti

Snaga punjenja
Najčešće se određuje kao 2x22 kW ili 2x11 kW. Uređaji omogućuju i balansiranje dostupne snage tako da je moguće punjenje dva vozila i uz manje zakupljenu snagu (npr 30 kW umjesto 44 kW – 15 kW svakom vozilu).
Sigurnost
Uz pojavu punjenja električnih vozila dolaze nam i novi izazovi vezani za sigurnost na objektu koje nismo imali do sada. Punjač je najčešće najsnažnije električno trošilo koje imamo na objektu i treba mu pristupiti ozbiljno. Naši AC javni punjači dolaze sa integriranim zaštitnim sklopkama RCD-A (fidovke) koji pružaju nadstrujnu zaštitu i zaštitu od diferencijalne struje.
SMART upravljanje
AC javni punjači se mogu naručiti s različim SMART opcijama. Identifikacija korisnika je najčešće korištena opcija. Uz to uređaj se može naručiti s integriranim GPS modemom i spojiti na sustav upravljanja. To nam otvara brojne mogućnosti nadzora, naplate, load balancinga i upravljanja.
MID energetski metar integriran
Budite u skladu sa sadašnjim i budućim zakonskim zahtjevima te vršite naplatu po kWh zahvaljujući certificiranom MID metru.

Brendovi sa kojima radimo

Circontrol_Logo
Elinta_Charge_Logo
Kempower_charging
power-electronics-sl-logo
ABB_logo
evbox_logo
hypercharger

Naši proizvodi

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/Post-eVOLVE-SMART-RIJEKA.jpg

Circontrol POST eVOLVE SMART

Javni dvostruki AC punjači koji privlačnim i robusnim dizajnom te pametnim funkcijama donose lakoću korištenja korisniku kao i pouzdanost i trajnost vlasniku. LCD ekran pruža jasne upute o statusu punjenja, kučište od aluminija i ABS plastike čine ga robusnim i trajnim te se vodilo računa i o pristupu za invalide jer su konektori postavljeni prema međunarodnim standardima.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/CCM2.jpg

ELINTA CITY CHARGER MINI 2

CITY CHARGER MINI 2 wallbox je dvostruki punjač dizajniran za korištenje doma, u uredu ili na javnim površinama. Svojim industrijski kvalitetnim komponentama garantira dugačak život i pouzdanost. Ima integriranu zaštitu od prenapona i curenja struje za bezbrižno punjenje, a uz RFID autorizaciju, MID metar i OCPP protokol pruža sve potrebne SMART opcije.

Zainteresirani ste?

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Podaci i uvidi o kućnom punjenju električnih vozila
Podaci i uvidi o kućnom punjenju električnih vozila
Punjenje kod kuće je daleko najpopularnije mjesto za punjenje električnog vozila (EV). S vrtoglavim porastom broja električnih vozila na cestama, očekujemo da će se prijelaz s benzinskih pumpi na kućne punionice samo povećati u nadolazećim godinama. I nismo sami u toj procjeni. Kako bi upravljale ovim očekivanim rastom, vlade uvode nove propise koji obvezuju povezivanje...

Izrada web stranica – NymphByte