O tvrtki

Tvrtka Piraex d.o.o. je osnovana daleke 1993. godine.

Osnovna djelatnost tvrtke je opremanje benzinskih postaja agregatima i instalacijama za istakanje goriva. Za navedene radove imamo osposobljene i certificirane djelatnike, strojni i vozni park, ispitne uređaje te akreditirani ispitni laboratorij za pregled i ovjeravanje mjernih uređaja.

Tvrtka posluje u vlastitom poslovnom objektu veličine 1.200 m2 koji je izgrađen na površini od 5.800 m2 u poslovnoj zoni Sveta Nedjelja. U objektu su objedinjeni svi sektori poslovanja tvrtke, uredi, servisni centar i laboratorij.

Piraex d.o.o. posjeduje dugogodišnje poslovno iskustvo. Tvrtka od samih početaka posluje pozitivno i bez ijednog spora sa našim partnerima i klijentima. Najvažniji zadatak svih djelatnika u tvrtki je da da udovolji svojim kupcima, korisnicima i partnerima vrhunskom kvalitetom usluge.

Kako se tržište elektro mobilnosti razvija, tako i mi kao pouzdan partner brojnim benzinskim postajama vidimo priliku za širenje poslovanja u poprilično srodnoj djelatnosti. Brojni zadovoljni klijenti i veliko iskustvo svjedoče za kvalitetu naših usluga. Naši stručni djelatnici su dugo analizirali svijet elektro mobilnosti te smo odabrali najkvalitetnije partnere za suradnju tako da možemo biti sigurni da našim klijentima i dalje nudimo samo vrhunsku uslugu.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2018/10/rsz_1rsz_e-punjači_square_.png

O NAMA

Piraex je vodeća tvrtka u Hrvatskoj za opremanje benzinskih postaja koja je svoju reputaciju sagradila kroz 25 godina uspješnog rada na tržištu.
Tečaj: 1€ = 7.53450 kn

KARTIČNO PLAĆANJE

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/visa-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/premium-visa-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/mastercard-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/maestro-card-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/diners-card-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/discover-resize.png

Izrada web stranica – NymphByte