ENERGETSKA RIJEŠENJA

Pomažemo vam u rješavanju energetskih, ekoloških i ekonomskih izazova u vašem gradu, lokalnoj zajednici, poduzeću ili industriji. S nama možete razviti rješenje po svojoj mjeri, podržano suvremenim digitalnim rješenjima, i odabrati poslovni model koji vam najviše odgovara.
Upravljanje infrastrukturom, solarne elektrane, energetski učinkovita rasvjeta i puno više. S vama razvijamo rješenja za učinkovitu potrošnju energije, veći udio obnovljivih izvora i upravljanje industrijskim sustavima.
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/postaje.jpg
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/upravljanje-stanicama.jpg
Sve više lokalnih zajednica odlučuje se za solarne elektrane, slijedeći suvremene koncepte lokalne energetske samodostatnosti, jer žele poboljšati sigurnost opskrbe električnom energijom i smanjiti troškove.
Cjelovitim rješenjima pomažemo vam poboljšati energetsku učinkovitost u vašem gradu, tvrtki ili lokalnoj zajednici.
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/turist4t.jpg

Zainteresirani ste?

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Broj registracija novih električnih automobila u Europi nadmašuje dizelska vozila
Broj registracija novih električnih automobila u Europi nadmašuje dizelska vozila
Broj registracija novih električnih automobila prvi je put premašio broj registracija vozila s dizelskim motorom u Europi, navodi Europsko udruženje proizvođača automobila. Između siječnja i listopada u Europskoj uniji registrirano je 1,23 milijuna električnih vozila, u usporedbi s 1,22 milijuna vozila na dizelski pogon. EV-ovi su činili tržišni udio od 14,2% u listopadu, u odnosu...

Izrada web stranica – NymphByte