PUNJENJE U TRGOVAČKIM CENTRIMA

Trgovački centri su treće najpoželjnije mjesto za punjenje električnih vozila.  Ukoliko ponudite uslugu punjenja električnih vozila Vašim kupcima, to može biti izvrsna prilika da privučete nove kupce i lakše zadržite postojeće. Istraživanja su pokazala da kupci koji pune svoja vozila na parkiralištima trgovačkih centara provode više vremena u kupnji i obilasku te su skloni više potrošiti tokom tog vremena. U nastavku možete pronaći nekoliko razloga koji Vam mogu pomoći da se lakše odlučite na investiciju i odaberete najpogodniji sustav za Vaše potrebe. Također se možete obratiti i nama da Vam u suradnji sa Vama ponudimo najpovoljnije rješenje za Vaše potrebe.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/trziste.jpg

Što moj centar dobiva ugradnjom punjača?

Dobivate iznimno puno! Obzirom da su lokacije punjača objavljene na online kartama, kupci će Vas lakše pronaći. Također će kupci koji kod Vas pune svoje električne automobile provesti i više vremena u Vašem centru i tako Vam izravno povećati profit, isto tako će Vam se radije vračati a vrlo je vjerojatno da ćete preoteti dio kupaca od konkurentskog centra koji ne nudi takvu dodatnu uslugu svojim kupcima. Lakše ćete privući i nove brand name klijente u svoj centar pošto su svi oni već navikli na takvu uslugu na razvijenim tržištima.

Isto tako poboljšavate ukupnu sliku svog branda kao inovativnog i ekološki osvještenog.

Koja vrsta trgovačkog centra je pogodna za ugradnju punjača?

Svaka vrsta je pogodna, klasični trgovački centri, supermarketi, outlet centri itd.

Trebate biti svjesni da vozači električnih automobila aktivno traže lokacije koje im mogu omogućiti punjenje te temeljem dostupnosti infrastrukture odabiru gdje će provesti svoje vrijeme. Zašto to vrijeme ne bi proveli kod Vas?

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/Circontrol-fleet-chargin-ili.jpg
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/Trgovacki-centri.jpg

Koliki je moj trošak za punjenje vozila gosta?

Trošak je iznimno mali, pogotovo u usporedbi sa prednostima dobivate pred konkurencijom. Punjenje baterije ovisi o vozilu a trošak potpune napunjenosti može biti od 30 do 60 kuna, ali obzirom da kupci kod Vas neće doći sa praznim vozilom nego ga samo dopunjavati, trošak je u prosjeku od 10 do 20 kuna po punjenju. Ukoliko se odlučite naplatiti kupcima taj trošak, sa našim pametnim sustavima lako možete odrediti cijene te vidjeti trošak i vrijeme svakog pojedinog korisnika te mu na osnovi toga naplatiti punjenje.

Koji tip stanice za punjenje da instaliram?

Parkirališta trgovačkih centara su privatna mjesta dostupna trećim osobama tako da stanice trebaju zadovoljavati Mode 3 prema međunarodnom standardu IEC 61851-1 koji osigurava maksimalnu sigurnost za ljude i vozila. Iako zakon ne zahtjeva da Vaše stanice budu opremljene dodatnim autorizacijskim modulima, to je vrlo preporučljivo iz razloga što tako sprečavate da se bilo tko spoji na Vašu stanicu i lako možete pratiti i naplaćivati troškove punjenja.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/trkogina2.jpg

Preporučeni uređaji

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/Circontrol-eNEXT-wallbox.jpg

Circontrol eNEXT

Savršeni EV punjač za Vaš digitalni dom ili tvrtku. Dizajniran je za instalaciju vani ili unutra, u privatnim kućama ili na poslu. Bluetooth aplikacija omogućuje autorizaciju bez dodira punjača te zaštitu od ne autoriziranih pokušaja punjenja. Uključuje zaštitu DC 6mA leakage detection te RCBO (RCD Type A + MCB) te je kompatiblan sa BeON senzorom koji balansira potrošnju na cijelom objektu te štiti instalacije. Wallbox ili samostojeći uređaj namontiran na stup ili stalak.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/03/HomeBox-Slim16.jpg

ELINTA HB SLIM

EV punionica sa svim potrebnim SMART opcijama za kućno, punjenje u firmi, parkingu ili garaži. Omogućuje autorizaciju preko RFID kartica, ima ugrađen MID energetski metar, nudi povezivost pomoću WiFi, Ethernet ili 3G modema te mogućnost spajanja punionice na sustav upravljanja i naplate zahvaljujući OCPP protokolu. Stanica je jednostavna za instalaciju, a nudi dugoročnost i robusnost zahvaljujući kvalitetnoj izradi i komponentama. Kompatibilna je sa senzorom za balansiranje potrošnje cijelog objekta uključujući i Solarne elektrane. Wallbox ili samostojeći uređaj namontiran na INOX stupić.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/Post-eVOLVE-SMART-RIJEKA.jpg

Circontrol POST eVOLVE SMART

Javni dvostruki AC punjači koji privlačnim i robusnim dizajnom te pametnim funkcijama donose lakoću korištenja korisniku kao i pouzdanost i trajnost vlasniku. LCD ekran pruža jasne upute o statusu punjenja, kučište od aluminija i ABS plastike čine ga robusnim i trajnim te se vodilo računa i o pristupu za invalide jer su konektori postavljeni prema međunarodnim standardima.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/04/CCM2.jpg

ELINTA CITY CHARGER MINI 2

CITY CHARGER MINI 2 wallbox je dvostruki punjač dizajniran za korištenje doma, u uredu ili na javnim površinama. Svojim industrijski kvalitetnim komponentama garantira dugačak život i pouzdanost. Ima integriranu zaštitu od prenapona i curenja struje za bezbrižno punjenje, a uz RFID autorizaciju, MID metar i OCPP protokol pruža sve potrebne SMART opcije.

Zainteresirani ste?

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Novi podaci studije: Koliko dugo traju baterije električnih automobila?
Novi podaci studije: Koliko dugo traju baterije električnih automobila?
Kupujete rabljeni Tesla, Ford, Hyundai ili neki drugi rabljeni EV? Vjerojatno vas zanima stanje i ispravnost visokonaponske baterije automobila. Trajanje baterije veliko je pitanje za kupce rabljenih električnih vozila i to s dobrim razlogom. Litij-ionske baterije su skupa crna kutija – mogu biti i do 30-50% vrijednosti električnog automobila, ali ih je vrlo teško procijeniti....

Izrada web stranica – NymphByte