Novosti

Električni automobili pobjeđuju, evo i dokaza!

16 lipnja, 2020by epunjaci

Grafikon kojeg nam donosi Transport@Environment na briljantno jednostavan način dokazuje tvrdnju da su električni auti najučinkovitija opcija te kao takva predstavlja budućnost prometa.

Slika govori tisuću riječi, stoga ovaj grafikon slobodno pokažite kad god pokušavate nekome objasniti zašto su električna vozila najsigurnija i najučinkovitija budućnost.

Uz manje buke, manje vibracija, manje troškove održavanja i mnogo povoljniji utjecaj na okoliš nude više snage uz veću učinkovitost.

Uz svakodnevno povećanje broja dostupnih javnih i privatnih punionica, smanjenje cijene te povećanje gustoće baterija ova očigledna prednost će biti i veća. Poprilično je jasno, električni automobili postaju sve dostupniji, kvalitetniji i cjenovno prihvatljiviji.

Jesmo li spremni prihvatiti činjenice?

#buducnostjeelektricna

Izvor: https://cleantechnica.com/2020/06/10/this-stunning-chart-shows-why-battery-electric-vehicles-win/

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Podaci i uvidi o kućnom punjenju električnih vozila
Podaci i uvidi o kućnom punjenju električnih vozila
Punjenje kod kuće je daleko najpopularnije mjesto za punjenje električnog vozila (EV). S vrtoglavim porastom broja električnih vozila na cestama, očekujemo da će se prijelaz s benzinskih pumpi na kućne punionice samo povećati u nadolazećim godinama. I nismo sami u toj procjeni. Kako bi upravljale ovim očekivanim rastom, vlade uvode nove propise koji obvezuju povezivanje...

Izrada web stranica – NymphByte