Novosti

Elektrificiraj se i profitiraj!

29 siječnja, 2020by epunjaci

Prodaja konvencionalnih goriva će se smanjiti zajedno s prodajom vozila s benzin/dizel motorima, pa trgovci  gorivom traže način da nastave ostvarivati profit. Električni prijevoz ne mora biti prijetnja benzinskim stanicama – umjesto toga, kompanije mogu ponuditi nove načine za procvat poslovanja.

Trenutačne promjene u sektoru mobilnosti poprilično su nepobitne – električna vozila polako, ali postojano zamjenjuju konvencionalne automobile. Slična revolucija se događa i u energetskom sektoru, i baš poput energetskih poduzeća, trgovci naftom će se morati početi pripremati za elektrificiranu budućnost.

Potrošači s električnim automobilima traže mjesta zaustavljanja s mogućnošću punjenja i kupovine

Prema relevantnim istraživanjima trgovci gorivom s pripadajućim benzinskim postajama vide da će porast korištenja električnih vozila imati velik utjecaj na njihovo poslovanje u bliskoj budućnosti. 57% njih vjeruje da će, u sljedećih 3-5 godina, to biti najveći utjecaj na razvoj poslovanja, praćeno promjenama u ponašanju potrošača.

Da bi preživjeli u ovom promjenjivom poslovnom ekosustavu, trgovci gorivom moraju odlučno ući u novu eru. Digitalizacija, bolje usluge za  kupce i nove vještine također idu ruku pod ruku s elektrifikacijom mobilnosti. Kako se potrebe i navike potrošača razlikuju ovisno o zemljama i kulturama, nova rješenja trebaju služiti jedinstvenim grupama kupaca. Stoga trgovci na malo benzinom moraju biti spremni odgovoriti na tekuće promjene u digitalizaciji i elektrifikaciji. Kako bi krenuli naprijed s ovom promjenom paradigme, potrebna su inteligentna rješenja za budućnost.

Evo tri razloga za pokretanje poslovanja s punjenjem električnih automobila s pouzdanim E-Punjači rješenjima:

  1. Mogućnost jednostavnog testiranja različitih poslovnih modela EV punjenja – na primjer, modeli usluga punjenja mogu se razlikovati od besplatnih do vremenskih, baziranih na kWh, ovisno o vašim potrebama.
  2. Učite i donosite odluke na temelju testiranih dokaza: steknite znanje o tome kako se vozači električnih automobila ponašaju u vašoj zemlji i lako promijenite poslovne varijable na temelju dokazanih i istinitih činjenica
  3. Započnite s pokretanjem usluge punjenja s niskim rizikom i već danas izađite na tržište. Što se prije pridružite prije će te početi osjećati pogodnosti tržišta EV-a.

 Ovo su jednostavni savjeti za ulazak u posao s uslugom punjenja bez ikakvih problema. S našom pomoći, trgovci mogu bezbolno ući na tržište i učiti zajedno s nama.

Usluga se može izmijeniti kako bi odgovarala vašim potrebama i, kao vlasnik stanice za punjenje, imate priliku vidjeti statistiku o kupcima i promijeniti varijable u bilo kojem trenutku i to brzo. Ako potrošačima pružate mogućnost da napune svoja vozila, prilika je za povećanje prihoda jer dok im se limeni ljubimci pune, vozači također troše više vremena na vaše druge usluge. Zašto ne iskoristiti tu priliku i ući na tržište koje raste iz dana u dan?

IZVOR: https://www.virta.global/blog/

 

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2023/01/rsz_e-punjaci_-doradjen-logo-beli-copy.png

NOVOSTI

Može li se prodaja ICE-a sama postupno ukinuti?
Može li se prodaja ICE-a sama postupno ukinuti?
Unatoč tekućim raspravama i kampanji za povlačenje zabrane ICE-a do 2030. godine, opadajuća potražnja za ICE-om omogućit će prelazak na EV do 2028. godine, prema novim istraživanjima. Prodaja novih benzinskih i dizelskih automobila mogla bi nestati prije vladinog cilja za 2030. godinu zbog sve manje potražnje vozača, sugerira novo – i sporno – istraživanje. Prema...

Izrada web stranica – NymphByte