UPRAVLJANJE STANICAMA ZA PUNJENJE

Svaki vlasnik stanice za punjenje električnih vozila ukoliko želi da ona bude javno dostupna za korištenje trećim stranama treba svoju stanicu registrirati u sustav operatera za upravljanje stanicama. Sa pretplatom na naš sustav za upravljanje stanicama, možete jednostavno pratiti i nadzirati sve parametre Vaše stanice kao i bezbrižno specificirati i naplatiti sve Vaše troškove, i sve to na dlanu Vaše ruke.

Naš sustav upravljanja stanicama prilagođen je kako privatnim tako i javnim stanicama za punjenje električnih vozila. Omogućava Vam praćenje svih ciklusa, određivanje cijena (ovisno o vrsti pretplate), uvid u parametre sustava, raspoređivanje i ograničavanje dostupne snage, automatsku specifikaciju i naplatu troškova i još mnoge druge napredne mogućnosti. Sa našim sustavom Vaša stanica postaje pametna.

Zašto odabrati upravljanje stanicama za punjenje

Automatska naplata
Jasno nam je da upravljanje više stanica na različitim lokacijama zahtjeva puno posla i Vašeg vremena. Iz tog razloga za Vas smo razvili sustav automatske naplate i specificiranja Vaših ciklusa punjenja kako bi ste se mogli posvetiti stvarima koje su Vam bitnije.
Efikasna potrošnja energije
Naš cilj je da imate siguran i efikasan sustav punjenja u svako vrijeme koji ne utječe na rad Vaših uređaja kod kuće ili postrojenja u Vašim poslovnim prostorima. Izbjegnite nepotrebne troškove i dobijte najviše od Vaše stanice čak i u slučajevima ograničenog kapaciteta sa našim rješenjima za „pametno punjenje“ kao što su Hub/Satellite konfiguracija, balansiranje opterećenja ili sprečavanje preopterećenja.
Prilagodljive značajke
Jednostavno podesite razne značajke Vašeg sustava kao što su varijable LED indikacijskog prstena, tarife punjenja, cijena početka punjenja, aktivacija ili deaktivacija stanica i određivanje radnog vremena. Jednostavno pratite navike punjenja vaših zaposlenika i klijenata te osigurajte sigurno i odgovorno punjenje.
Upravljanje stanicama-paketi
Usluga Bez Home Business Enterprise
Automatski nadzor ciklusa
?Sustav automatski bilježi sve parametre svakog pojedinog ciklusa punjenja kao što su: korisnik, vrijeme, snaga, potrošnja energije, troškovi.
- + + +
Automatsko pračenje i specificiranje troškova
?Sustav automatski prati sve troškove nastale uporabom Vaše stanice te je moguće prikazati, raspodijeliti ili automatski specificirati troškove po svakom korisniku ili ciklusu.
- + + +
Uvid u status stanice
?Preko naše aplikacije u svakom trenutku možete vidjeti što se događa sa Vašom stanicom u realnom vremenu. Možete vidjeti koji je status punjenja, provjeriti parametre ili trenutačnu snagu punjenja itd.
- + + +
Pametno punjenje
?Pametnim punjenjem dobivate mogučnost nadzora i korekcije snage Vaše stanice. Možete ograničiti snagu koju stanica uzima iz mreže kako bi ste izbjegli preopterećenje sustava u trenutku kada Vaša stanica troši više energije.
- + + +
Online management
?Imajte kompletan nadzor nad Vašom stanicom. U svakom trenutku možete dodavati ili uklanjati korisnike koji imaju pristup stanici ili pokretati i zaustavljati cikluse punjenja.
- - + +
Online vidljivost
?Učinite Vašu stanicu vidljivu milijunima korisnika na svim važnijim online kartama sa stanicama za punjenje.
- - + +
Roaming ugovori
?Omogučite pristup Vašoj stanici milijunima korisnika usluga drugih mreža.
- - + +
Automatska naplata
?Ukoliko želite, možete automatski naplatiti troškove Vašim gostima ili zaposlenicima..
- - + +
Određivanje cijena
?Jednostavno odredite cijene korištenja Vaših stanica.
- - + +
Pametno punjenje +
?Sustav namjenjen upravljanju višestrukim stanicama. Sve opcije iz paketa Home uz dodatak upravljanja svakom pojedinom stanicom u sustavu i konfiguracija Hub/Satellite veze.
- - + +
Push obavjesti
?Automatski dobivajte obavijesti o statusu Vaših stanica na mobilni telefon.
- - + +
Neograničeno određivanje cijena punjenja
?Mogučnost određivanja zasebnih tarifa, npr. početna tarifa, tarifa po stvarno utrošenoj energiji, tarifa po vremenskom periodu itd.
- - - +
Dodatne tarife
?Mogučnost određivanja zasebnih tarifa, npr. početna tarifa, tarifa po stvarno utrošenoj energiji, tarifa po vremenskom periodu itd.
- - - +
Servisni paket - + + +
Servisne usluge-paketi
Usluga Bez Silver Gold Platinum
e-mail podrška
?e-mail podrška naših stručnjaka koji će Vam pomoči oko svih Vaših pitanja vezanih uz stanice i softver te linija za prijavu kvarova.
- + + +
Telefonska podrška
ograničeno na max. 10h godišnje
?Na raspolaganju imate izravnu vezu sa našom stručnom podrškom koja će odgovoriti na sva Vaša pitanja i pomoći Vam oko najčešćih problema vezenih za Vaše stanice ili softver te prijavu kvara.
- - 08:00 - 16:00
radnim danom
24/7
Online otklanjanje kvarova
?Naša tehnička služba ima uvid u status Vaših stanica u svakom trenutku te je sposobna otkloniti večinu problema bez potrebe za intervencijom na licu mjesta.
- 08:00 - 16:00
radnim danom
08:00 - 16:00
radnim danom
24/7
Servisna intervencija
?Za sve probleme koje nije moguće otkloniti drugim putem, na raspolaganju Vam je naša servisna služba koja će na licu mjesta otkloniti sve probleme.
- U roku od 96 h U roku 48 h U roku 24 h
za kvarove prijavljene vikendom
vrijeme intervencije je 48 h
Nadogradnja sustava
?U svakom trenutku imajte najnoviju verziju operativnog sustava za Vaše stanice.
- + + +
Pristup bazi znanja
?Slobodan pristup exkluzivnom sadržaju iz svijeta punjenja električnih vozila.
- - + +
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2018/09/for-site-product2l.png

Najčešća pitanja o pametnom upravljanju i pametnim funkcijama naših stanica.

Što je pametno punjenje?

Sigurno ste se susreli sa ovim pojmom prilikom Vaše potrage za stanicom za punjenje. On definira inteligentne značajke u našim stanicama za punjenje koje Vam pomažu u optimiziranju procesa punjenja i čine ih nezamjenjivim dijelom prilikom upravljanja višestrukim stanicama za punjenje. Pametno punjenje distribuira dostupnu snagu preko više stanica na efikasan i fleksibilan način. Na taj način izbjegavate dodatne troškove kao što je prekoračenje potrošnje i dobivate najviše od Vaših stanica u slučaju limitirane snage.

Što je Hub/Satellite konfiguracija?

Ta konfiguracija Vam omogućava upravljanje sa više stanica na najefikasniji i najštedljiviji način. U ovoj konfiguraciji možete spojiti do 20 stanica na jednoj lokaciji preko samo jednog komunikacijskog uređaja koji stalno nadzire i poboljšava rad svih stanica u sustavu.

Što je balansiranje opterećenja?

Balansiranje opterećenja raspoređuje dostupan kapacitet na Vašoj lokaciji na sve stanice u Vašem sustavu koje koriste ovu značajku. Ona osigurava da se svaki automobil priključen na sustav optimalno napuni unutar ograničenja Vaših stanica i kapaciteta Vašeg postrojenja.

Što je sprečavanje vršnog opterećenja?

Sprečavanje vršnog opterećenja sprječava prekomjernu potrošnju čitavog sustava i osigurava Vas od prelaska maksimalnog kapaciteta te troškova vezanih uz to. Ova funkcija Vam omogućava da postavite maksimalan kapacitet Vaših stanica tokom dana. Na taj način osiguravate se od prelaska zakupljenog kapaciteta i osiguravate da ostanete unutar granica kapaciteta čak i tijekom vremena najveće potrošnje.

Zašto mogu odrediti tarife punjenja?

Vaša stanica troši električnu energiju i Vi plaćate tu energiju Vašem opskrbljivaču. Postavljanjem tarifa za punjenje, potrošnju naplaćujete korisnicima Vaših stanica i na taj način vračate svoju investiciju i ostvarujete dodatan prihod. Jednostavnim upravljanjem tarifama preko našeg sustava lako možete odrediti različite cijene za različite grupe korisnika.

Koje vrste tarifa mogu odrediti?

Kao komercijalni ili poslovni vlasnik stanica za punjenje, dopušteno Vam je postavljanje različitih tarifa ovisno o vrsti Vaše pretplate:
Početna tarifa: Početna tarifa je fiksna cijena koja se naplaćuje prilikom početka svakog ciklusa punjenja. Zbog sigurnosnih razloga, ta cijena se zaračunava samo ako je vozač punio minimalno 3 minute na Vašoj stanici.
kWh tarifa: Zbog ugrađenog kWh metra u Vašoj pametnoj stanici jednostavno odredite cijenu prema stvarno potrošenoj vrijednosti Vaše električne energije.
Vremenska tarifa: Ukoliko tako želite, možete odrediti cijenu i prema vremenu punjenja vozila na Vašoj stanici. Npr. svakih 10 min. Ili svaki sat.
Prilagođene tarife: Ovisno o Vašoj pretplati, možete odrediti i prilagođene tarife kao npr. manje cijene punjenja za Vaše zaposlenike ili određene grupe korisnika.

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2018/10/rsz_1rsz_e-punjači_square_.png

O NAMA

Piraex je vodeća tvrtka u Hrvatskoj za opremanje benzinskih postaja koja je svoju reputaciju sagradila kroz 25 godina uspješnog rada na tržištu.
Tečaj: 1€ = 7.53450 kn

KARTIČNO PLAĆANJE

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/visa-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/premium-visa-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/mastercard-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/maestro-card-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/diners-card-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/discover-resize.png

Izrada web stranica – NymphByte