Načini plaćanja

 

 1. Pouzećem (gotovinom)

Narudžbe iz webshopa moguće je platiti kuriru gotovinom, prilikom preuzimanja robe.

 1. Plaćanja kreditnim i debitnim karticama

Jednokratno plaćanje u webshopu moguće je ostvariti većinom kreditnih i debitnih kartica dok je kupovina na rate moguća putem sljedećih debitnih i kreditnih kartica:

 • MASTERCARD jednokratno
 • MAESTRO, VISA jednokratno i od 2 do 36 rata bez naknade i kamate
 • AMERICAN EXPRESS jednokratno i od 2 do 24 rata bez naknade i kamate
 • DINERS jednokratno i od 2 do 36 rata bez naknade i kamate
 • MAESTRO jednokratno
 • MASTERCARD, MASTERCARD GO od 2 do 24 rate bez naknade i kamate

Plaćanje kreditnim ili debitnim karticama se vrši jednokratno ili obročno, a sam proces plaćanja zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima zaštite kartičnog plaćanja. Prilikom kartičnog plaćanja račun korisnika se tereti odmah, bez odgode. Korištenje potrošačkih kredita kao način plaćanja na webshopu nije moguć.

Plaćanje gotovinom je moguće jedino ako ste u procesu zaključivanja narudžbe u webshopu kao način plaćanja odabrali opciju „plaćanje pouzećem“.

 1. Dostava

 

 1. Dostava na adresu:

Narudžbe Kupaca se dostavljaju putem kurirske službe GLS Croatia na području cijele Republike Hrvatske. U pravilu, isporuke slijede drugi ili treći radni dan nakon potvrde plaćanja narudžbe.

Rok isporuke je od 2 do 10 radnih dana od zaprimanja narudžbe (u pravilu u roku od

2-4 radna dana za kontinentalnu Hrvatsku te nešto duži rok isporuke za otoke). Rokovi dostave za otoke ovise i o rasporedu trajektnih linija.

Radni dani ne obuhvaćaju subote, nedjelje i praznike. Dostava se vrši radnim danom od ponedjeljka do petka u periodu od 8 do 16h.

Prilikom dostave, uz dostavljene proizvode Kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod, račun te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati ukoliko ne postoji razlog za reklamaciju. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je Kupac pregledom pošiljke uočio da su preuzeti proizvodi bez vanjskih oštećenja. Kupac je dužan primljenu stvar na uobičajeni način pregledati ili je dati na pregled, čim je to prema redovitom tijeku stvari moguće i o vidljivim nedostacima obavijestiti prodavatelja u roku od 48 sati.

Naručeni proizvodi dostavljaju se do ulaza u stambeni objekt (izuzev nekih otoka gdje se roba dostavlja u trajektnu luku). Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi Kupac, već do ulaza u zgradu. Prilaz ulazu dostavnim vozilom mora biti slobodan, u suprotnom dostava se vrši do najbliže točke na kojoj je istovar moguć.

Cijena dostave za svaku narudžbu vidljiva je prilikom prolaska kroz blagajnu webshopa.

 1. Preuzimanje robe u našem skladištu

Narudžbe koje podrazumijevaju preuzimanje u prodajnom centru moguće je platiti isključivo unaprijed, putem debitnih/kreditnih kartica ili uplatom na žiroračun.

Narudžbe napravljene na taj način biti će obrađene u periodu od ponedjeljka do petka. Naručena roba biti će spremna za preuzimanje najkasnije u roku od 3 radna dana. Nakon obrade kupac će biti obaviješten e-mailom da je roba spremna za preuzimanje u roku od 5 dana u radnom vremenu skladišta

Usluga preuzimanja u skladištu je besplatna te ju je moguće napraviti ako skladište raspolaže zalihom traženog artikla u trenutku zaključivanja narudžbe.

Piraex d.o.o. obavijestiti će kupca e-mail potvrdom kada roba bude spremna za preuzimanje. Kupac je obavezan preuzeti robu u roku od 5 dana od dana dobivanja obavijesti da je roba spremna za preuzimanje. Ukoliko kupac nije preuzeo isporuku nakon deset (10) radnih dana nakon što su E-Punjači poslali obavijest da je isporuka spremna za preuzimanje, ti isti proizvodi se mogu preprodati ili zbrinuti na drugi način bez prava na nadoknadu ili povrata kupcu.