Raption 150

Brzi DC punjač za električna vozila

Svestranost

Dizajniran za instalaciju na odmaralištima uz cestu te benzinskim postajama gdje se vozila s velikim kapacitetom baterije mogu brzo napuniti te nastaviti putovanje.

Primamljiv dizajn

Zamišljen kao modularan uređaj koji rješava najveće probleme vozača vozila s baterijama većeg kapaciteta. Glavna značajka je vrhunska modularna tehnologija a druga veoma bitna značajka je sofisticarni i robusni dizajn.

Značajke proizvoda za vlasnika:

  • Modularna tehnologija osigurava visoki uptime, ukoliko jedan modul otkaže, ostali moduli nastavljaju punjenje.
  • Niža potrošnja energije postiže se odspajanjem dodatnih modula kada je potrebna manja snaga punjenja za određeno vozilo.
  • Modularna arhitektura omogućuje skaliranje punjenja (npr. od 25kW do 100kW) te pruža izvrsno rješenje sa sadašnjim i budućim vozilima.
  • Jedinstveni koncept brige za konektore pomoću značajke zaključavanja kabela, i pametnog sustava kabliranja unutar uređaja.
  • Dvostruka prednja vrata koja se zaključavaju ključem, osiguravaju jednostavan pristup unutrašnjosti punjača, što omogućuje brži servis i samu instalaciju.
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/raption150-proizvod.jpg

Značajke proizvoda za korisnika:

  • 8“ ekran osjetljiv na dodir pruža jasne upute za punjenje i status punjača, ali i omogućuje korisniku izbor više jezika.
  • Zadovoljstvo korisnika je poboljšano zbog ugrađenog svjetla koje olakšava pronalazak uputa i samog spajajanja vozila s punjačem.
  • Vodilo se računa i o pristupu za invalide, gdje su se u skladu s međunarodnim standardima postavili konektori i zaslon

Preuzmi dokumente

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2018/10/rsz_1rsz_e-punjači_square_.png

O NAMA

Piraex je vodeća tvrtka u Hrvatskoj za opremanje benzinskih postaja koja je svoju reputaciju sagradila kroz 25 godina uspješnog rada na tržištu.
Tečaj: 1€ = 7.53450 kn

KARTIČNO PLAĆANJE

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/visa-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/premium-visa-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/mastercard-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/maestro-card-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/diners-card-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/discover-resize.png

Izrada web stranica – NymphByte