Raption 100

Brzi DC punjač za električna vozila

Svestranost

Može se instalirati i na javnim mjestima (trgovački centri, zračne luke, javni prostor…) ali i na privatnim lokacijama (tvrtke s flotom električnih vozila, taxi stajališta…) gdje je potrebno brzo napuniti vozilo i nastaviti putovanje za manje od pola sata.

Primamljiv dizajn

Zamišljen kao modularan uređaj zadovoljava potrebe novijih modela električnih vozila koji imaju baterije većeg kapaciteta. Ovo je naprednija verzija svog prethodnika, Raptiona 50, gdje nije izgubio na kvaliteti već dodatno smanjuje vrijeme provedeno na punjaču.

Značajke proizvoda za vlasnika:

  • Modularna tehnologija osigurava visoki uptime, ukoliko jedan modul otkaže, ostali moduli nastavljaju punjenje.
  • Niža potrošnja energije postiže se odspajanjem dodatnih modula kada je potrebna manja snaga punjenja za određeno vozilo.
  • Modularna arhitektura omogućuje skaliranje punjenja (npr. od 25kW do 100kW) te pruža izvrsno rješenje sa sadašnjim i budućim vozilima.
  • Jedinstveni koncept brige za konektore pomoću značajke zaključavanja kabela, i pametnog sustava kabliranja unutar uređaja.
  • Dvostruka prednja vrata koja se zaključavaju ključem, osiguravaju jednostavan pristup unutrašnjosti punjača, što omogućuje brži servis i samu instalaciju.
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/raption-100-proizvod.jpg

Značajke proizvoda za korisnika:

  • 8“ ekran osjetljiv na dodir pruža jasne upute za punjenje i status punjača, ali i omogućuje korisniku izbor više jezika.
  • Zadovoljstvo korisnika je poboljšano zbog ugrađenog svjetla koje olakšava pronalazak uputa i samog spajajanja vozila s punjačem.
  • Vodilo se računa i o pristupu za invalide, gdje su se u skladu s međunarodnim standardima postavili konektori i zaslon

Preuzmi dokumente

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/2018/10/rsz_1rsz_e-punjači_square_.png

O NAMA

Piraex je vodeća tvrtka u Hrvatskoj za opremanje benzinskih postaja koja je svoju reputaciju sagradila kroz 25 godina uspješnog rada na tržištu.
Tečaj: 1€ = 7.53450 kn

KARTIČNO PLAĆANJE

https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/visa-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/premium-visa-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/mastercard-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/maestro-card-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/diners-card-resize.png
https://epunjaci.hr/wp-content/uploads/discover-resize.png

Izrada web stranica – NymphByte